Contact
Heeft u een vraag? Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een afspraak maken voor een behandeling?

U kunt bellen: 0341-563881
of mailen: monique@beautypad.retailerstoday.nl

Openingstijden schoonheidssalon

  Maandag 8.45 – 17.30 uur
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 8.45 – 17.30 uur
  Donderdag gesloten
  Vrijdag 8.45 – 17.30 uur

 

 

Vanuit Ermelo/Harderwijk:

Neem de provinciale weg richting Putten. Bij het kruispunt met tankstation BP (Zuiderveldweg en Harderwijkerstraat) gaat u bij deze stoplichten linksaf. Na ongeveer 250 meter gaat u de eerste straat linksaf (bij het grote houten huis), dit is de Van Eeghenlaan. De tweede straat gaat u rechtsaf, het Hunnenpad op. Een stukje verderop aan de rechterzijde ligt ons huis, nr. 9. U kunt uw auto op het terrein parkeren. De ingang van Beautypad is via de carport.

Vanuit Nijkerk:

Neem de provinciale weg richting Putten. Als u in de gemeente Putten aankomt volgen er twee rotondes, daar gaat u rechtdoor. Bij de eerstkomende stoplichten (kruispunt Zuiderveldweg en Harderwijkerstraat en tankstation BP) gaat u rechtsaf. Na ongeveer 250 meter gaat u de eerste straat linksaf (bij het grote houten huis), dit is de Van Eeghenlaan. De tweede straat gaat u rechtsaf, het Hunnenpad op. Een stukje verderop aan de rechterzijde ligt ons huis, nr. 9. U kunt uw auto op het terrein parkeren. De ingang van Beautypad is via de carport.