Minerale make-up van Allround Mineral Cosmetics

 

Minerale make-up is geschikt voor iedere huid, jong en oud. Het is gemaakt van natuurlijke mineralen, geeft geen allergische reacties.

De mineralen bevatten:

  • geen talkpoeder, olie of vet
  • geen parfum
  • geen chemische conserveringsmiddelen
  • geen kleurstoffen.

Minerale make-up verstopt de poriën niet, het is een huidverzorgende professionele make-up.
Het heeft een huidverbeterende werking doordat de huid kan blijven ademen. Bovendien bevat de minerale make-up een zonnebescherming van SPF 15. U kunt er dus goed uitzien, en toch genieten van de zon.

Minerale make-up geeft op alle huidtypes een schitterende natuurlijke glans en dekt op een natuurlijke manier. Geschikt voor zelfs acne en een allergische huid. Binnen enkele minuten op eenvoudige wijze opgebracht. Dekt uw couperose in één keer. Ook ideaal voor de gekleurde en donkere huid.

Minerale make-up is een foundation, poeder, concealer en zonnebrand in één en vervangt het gebruik van vloeibare en crème foundations. De fijne rimpeltjes verminderen en u lijkt jaren jonger. De minerale make-up kan ook na een peeling aangebracht worden.

Minerale make-up is een simpele, natuurlijke, gezonde make-up die de huid verbetert. Deze opmerkelijk lichte minerale poeder is een perfecte dekking voor alle oneffenheden en voelt aan alsof u helemaal geen make-up draagt, ook geschikt voor mannen die er goed uit willen zien.

 

Je kunt deze fantastische minerale make-up blijven bestellen. Stuur een e-mail naar monique@beautypad.retailerstoday.nl en geef door welke kleur je wil hebben.