Microdermabrasie

 

Wilt u een gladdere huid met een verbeterde structuur, zodat uw huidproducten beter worden opgenomen?
De salon beschikt over het BDR Skin Perfect Dermabrasion apparaat dat werkt volgens het principe van de microdermabrasie. Bestemd voor de behandeling van gezicht, hals en decolleté. Aangenaam om te ondergaan, met direct zichtbaar resultaat.

Wat is microdermabrasie?
Met microdermabrasie wordt pijnloos en zacht het bovenste laagje van de opperhuid weggehaald. Hiermee wordt op een veilige manier de huid ontdaan van dode en beschadigde huidcellen. De huid wordt daardoor gladder, de huidstructuur verbetert en uw huidproducten worden beter opgenomen.

Skin Perfect Dermabrasion
Het Skin Perfect Dermabrasion apparaat heeft een draaiende schijf met speciale puntjes waarmee de huid wordt behandeld. Op de goed gereinigde huid wordt eerst een fruitzuur aangebracht om de kitsubstantie, die de onderhuidse lagen bij elkaar houdt, zachter te maken. Deze biologische peeling zorgt voor een vernieuwing van de huid ter voorbereiding op de dermabrasie. Daarna wordt de huid met het Skin Perfect Dermabrasion apparaat behandeld. Voor elke behandeling wordt een nieuwe applicator gebruikt: hygiënisch en steriel verpakt.

Voor welk huidtype is het geschikt?
De Skin Perfect Dermabrasion is voor nagenoeg ieder huidtype geschikt. De adapter is instelbaar, zelfs voor de dunne en de gevoelige huid! Het is een van de meest effectieve producten en kan bij vele huidproblemen worden gebruikt. Bij zwangerschap, een geïrriteerde huid, wratjes, herpes (koortslip) en ernstige acne wordt deze behandeling afgeraden.

Wat kunt u verwachten?
– De huid wordt gladder
– De huidstructuur wordt fijner
– Fijne rimpels vervagen
– De huid wordt van binnenuit gestimuleerd
– De poriën worden verfijnd
– Een betere opname van producten
– Verbetering van de doorbloeding van de huid
– Ondiepe littekens worden minder zichtbaar.

Behandeling
Voor een goed resultaat wordt een kuur van 4-5 behandelingen geadviseerd met een tussenpoos van 7-14 dagen. Na de microdermabrasie wordt een speciaal serum aangebracht zodat de huid beter vocht vasthoudt; daarna wordt de behandeling afgesloten met een speciaal vliesmasker.
Elke behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Na de behandeling kan de huid wat gaan schilferen, er kunnen oppervlakkige rode vlekken optreden, en kleine vlekjes kunnen voorkomen. Dit is de fase van het zelfhelende vermogen van de huid. Het advies is om niet te krabben, schuren of peelen. Producten met minerale olie en het gebruik van zonnebank doen het resultaat van de behandeling teruglopen. Bescherming tegen de zon is van belang om pigmentvlekken te voorkomen.