Mesotherapie

 

Er zijn vele manieren om je huid te laten behandelen bij de schoonheidsspecialiste om zo het verouderingsproces te vertragen en de huid er mooier uit te laten zien.
Bij mesotherapie kunnen we de huid extra voedingsstoffen geven, zodat de huid zacht, glad en in betere conditie is. Het is net als sporten, conditie moet je eerst opbouwen en vervolgens bijhouden.
Bij Beautypad wordt gewerkt met de ExcellDerm Pro (van Aesthetic Dermal), een apparaat voor mesotherapie, echter zonder naalden, waardoor de behandeling geheel pijnloos is.
Mesotherapie (naaldloos bij Beautypad) is een behandeling die aangenaam is om te ondergaan.

 

Een korte simpele uitleg

Door kleine elektrische impulsen (wees gerust, hier voelt u totaal niets van) wordt de huidbarrière voor een fractie van een seconde geopend, waardoor de aangebrachte voedingsstoffen (ampullen) dieper in de huid komen. Op deze plek zijn de voedingsstoffen effectiever.

 

Kuurverband

Behandeling met de ExcellDerm Pro wordt geadviseerd in kuurverband, 4 tot 8 behandelingen is gebruikelijk. Daarna kan dit eens in de 6 tot 8 weken bijgehouden worden.
Mesotherapie kan ook heel goed gecombineerd worden met een peeling of microdermabrasie.

 

Wat kunt u verwachten?

Ik beloof u geen wonderen! Wilt u echt zichtbaar uw rimpels verminderen, dan adviseer ik u om een afspraak met de cosmetisch arts te maken (zij is één keer per maand bij Beautypad).
Mesotherapie zorgt er wel voor dat uw huid er mooier en gladder uitziet. Het maximale wat met mesotherapie behaald kan worden, is dat fijne lijntjes minder worden.

 

Kosten van een behandeling

Afhankelijk van uw wensen en welke voedingstoffen (ampullen) er gebruikt worden, is een behandeling mogelijk vanaf € 23,- (als aanvulling) tot € 99,- (losse behandeling).