Medik8

Medik8 is groot geworden met haar Vitamine C serum en is nu wereldwijd no. 1 op het gebied van diverse vormen van retinol (vitamine A).
Vitamine A (retinol) is een wetenschappelijk bewezen ingrediënt om huidveroudering tegen te gaan.
Medik8 heeft verschillende vormen van retinol ontwikkeld, zoals Retinol TR, r-Retinoate en Retinal, veelal in verschillende sterktes, zodat er voor elke huid een geschikt retinol-product is.

Kernwoorden voor Medik8 zijn de juiste ingrediënten, professionele kracht, opname van ingrediënten, stabiliteit en versheid. Medik8 heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het ontwikkelen van formules.
Medik8, ook wel het groene cosmeceutical merk genoemd. In de basis natuurlijke ingrediënten en daar waar nodig, worden er technisch hoogwaardige en vooral effectieve stoffen gebruikt.

 

 

 

Medik8 is ook bekend om zijn peelings

Zelfs voor de meest gevoelige huid is er de Medik8 Superfacial. Deze peeling, met o.a. papaja, verwijdert de dode huidcellen, stimuleert en vernieuwt de huid maar dan zonder vervelling of roodheid. Het wordt ook wel de lunch behandeling genoemd, omdat u niet bang hoeft te zijn dat u met een rood hoofd terug op uw werk komt.

Wilt u een stapje verder gaan, dan kunt u kiezen voor de Light Peel, een peeling met L-melkzuur en L-amandelzuur. Dit zijn fruitzuren waarbij de werking verder gaat dan de Superfacial.
Deze peeling vermindert de tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, oneffenheden en ouderdomsvlekken. Na deze peeling kan er (hoeft niet altijd) een lichte vervelling ontstaan, maar juist daarna komt er een mooiere huid tevoorschijn.

 

 

Radiance Mask ™

In een behandeling kunt u ook kiezen voor het Radiance Mask (ook wel het vitamine C masker genoemd). Dit masker is op basis van 10% vitamine C en geeft direct een gladde, stralende huid. Vitamine C is een antioxidant die de huid herstelt (gaat de vrije radicalen tegen) en stimuleert huidvernieuwing.
Dit masker is een enorme aanwinst in de behandelingen van Medik8.