Biolight LED-therapie

LED staat voor Light Emitting Diode, het is een relatief nieuwe toepassing in de huidtherapie.  Het is een lichttherapie waarbij licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Een methode voor bestrijding van acne, maar ook voor verbetering van een verslapte huid en fijne rimpels en lijntjes!
LED is wel licht maar behoort niet tot de lasers of IPL waardoor weefsel niet beschadigd wordt. De lamp geeft geen warmte af.

De lamp beschikt over drie kleuren licht:
Bij rood licht wordt de huid aangezet tot hogere collageen productie en het verbeteren van de celdeling bij de verouderde of droge huid. Ook zorgt rood licht voor een verbetering van de vocht-vet balans.

Blauw licht wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) gedood wordt. Hierdoor worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen.

Geel licht vermindert de vorming van overtollige pigmentatie en werkt preventief op alle mogelijke pigmentverstoringen, met name ouderdomspigment, sproeten en post-traumatische pigmentvlekken.

Door de verschillende kleuren licht toe te passen, kunnen vele huidprocessen beïnvloed worden, door bijvoorbeeld rood licht met geel licht te combineren: anti-aging en pigmentatie.

Biolight LED therapie is met name geschikt in kuurverband. Afhankelijk van de huidconditie zijn 3 tot 8 behandelingen  te adviseren. Daarna kan de behandeling met enige regelmaat herhaald worden, afhankelijk van de huidconditie.

De LED lamp zorgt voor:

  • Bevordering van collageenproductie
  • Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
  • Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
  • Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
  • Reduceert rimpels
  • Vermindert hyperpigmentatie
  • Bevordert de lokale bloedsomloop

Wilt u meer informatie? Maak een kosteloze, vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Bel (0341-563881) of mail naar monique@beautypad.retailerstoday.nl