Annemarie Börlind

natuurcosmetica uit het Zwarte Woud

 

Al jaren vrij van synthetische stoffen zoals paraffine en siliconen. Zo biedt Annemarie Börlind schoonheidsverzorging op natuurlijke wijze, die aan de allerhoogste eisen voldoet. Voor ieder huidtype en iedere leeftijd.

Annemarie Börlind gebruikt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen.
Zoals koudgeperste plantenoliën, planten- en kruidenextracten uit overwegend ecologische teelt en hoogwaardige vitaminen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat zij de natuurlijke huidfunctie ondersteunen en verbeteren.

Daarnaast worden ook exotische en zeldzame grondstoffen gebruikt. Zoals met de hand geoogste witte thee uit China en tijgergras uit de regenwouden van India. Ze worden samen met kostbare plantaardige oliën en vitamines verwerkt tot beautyfluids, gezichtscrèmes en anti-aging producten. Maak ook extracten uit algemeen bekende planten worden toegepast, zoals aloë vera, ogentroost en lavendel. Moderne productiemethodes garanderen de zorgvuldige verwerking van deze kwetsbare, natuurlijke substanties.

Schoonheid op basis van de natuur, bij Annemarie Börlind kende men het geheim van natuurlijke schoonheid 50 jaar geleden al.

 

Eco Control

De cosmeticaproducten van Annemarie Börlind worden geheel geproduceerd in harmonie met de natuur. De gebruikte plantaardige stoffen zijn afkomstig uit gecontroleerde overwegend biologische landbouw. Alle verpakkingen zijn milieuvriendelijk. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic en van glas. Vanzelfsprekend zijn alle producten geheel dierproefvrij.

De producten van Annemarie Börlind bevatten:

  • Geen synthetische geur- en kleurstoffen
  • Geen synthetische conserveringsmiddelen
  • Geen dierlijke bestanddelen
  • Geen paraffine of minerale oliën/vetten
  • Geen siliconen
  • Wel kostbare koudgeperste plantenoliën
  • Wel kruiden- en plantenextracten van overwegend biologische landbouw
  • Wel hoogwaardige vitamines
  • Wel mineraalrijk water uit eigen bron.

Annemarie Börlind biedt daarom de zekerheid van hoogwaardige, werkzame en duurzame natuurlijke cosmetica, conform de toetsingscriteria van ECO Control.

Goede huidverzorging is een voorwaarde voor een stralende en schone huid. Om de huid dieper te reinigen en te voeden is een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste aan te raden.

Bij Beautypad wordt de schoonheidsbehandeling van Annemarie Börlind geheel afgestemd op uw huidtype. Er wordt gebruik gemaakt van diverse dieptereinigingen, diverse concentraten en verschillende maskers.

Ook voor de dagelijkse huidverzorging kunt u terecht bij Beautypad. Voor ieder huidtype is er een geschikt product: natuurlijk, van uitstekende kwaliteit én betaalbaar.

Ook als u geen schoonheidsbehandeling wenst, maar de verzorgingsproducten van Annemarie Börlind thuis wilt gebruiken, kan Beautypad u adviseren. Dit advies is natuurlijk geheel gratis.